Over Fleur

Mijn naam is Fleur. Ik ben 25 jaar en ben een creatieveling. Om mijn passies te delen ben ik begonnen met FleuriseNL. 

Ik ben gek op tekenen, schilderen, boeken lezen, knutselen, schrijven, koken en bakken. Daarnaast ben ik op mijn weg naar een langzamer leven volgens de term Slow Living/Simple Living. Momenteel (uitgerekend maart 2022) ben ik in verwachting van mijn eerste kindje en ben ik mij aan het voorbereiden op het aankomend moederschap, iets waar ik enorm naar uitkijkt! Al deze onderwerpen komen aanbod bij Atelier Fleurise. 

Ik hoop je bij mijn atelier  te kunnen inspireren tot een rustiger en creatiever (gezins)leven. Ik heb er zelf bewust voor gekozen om mijn kindje niet volledig in beeld te brengen op mijn kanalen. Hij kan er nog niet zelf voor kiezen, maar dat betekend niet dat ik mijn persoonlijke visie op het gezinsleven niet kan delen. Ik zal niet al te veel in gaan op privé-situaties, daarvoor verwijs ik je toch door naar een hoop andere "moeder-bloggers"! Maar ik hoop je wel te kunnen inspireren om ook al is het gezinsleven druk en hectisch te kiezen voor een simpelere levensstijl die volgens mij prima haalbaar is! Ik kijk er naar uit om hier alles over te delen met jou!

Vanaf 15 november 2021 schrijf ik een wekelijkse nieuwsbrief. Wil je deze in jouw mailbox krijgen? Abonneer je dan via de onderstaande inschrijfmogelijkheid:

IMG_9057.JPG
 

Bedankt voor de inzending!

 
IMG_8238.JPG

Wat ik aanbied

Workshops

Om andere creatief te kunnen stimuleren bied ik workshops aan! De workshops zijn erg gevarieerd maar met één overkoepelend thema: bloemen! Want bloemenpracht maakt iedereen gelukkig!

Persoonlijke illustraties

Om anderen een unieke illustratie te geven bied ik persoonlijke illustraties aan. Er is veel mogelijk, maar daarvoor kunnen we beter even in gesprek gaan! Tot de mogelijkheden behoren onder andere uitnodigingen voor feesten, geboortekaartjes op maat, grafische tekening uitgeprint voor in een fotolijst, huisnummerbord en nog veel meer! Neem contact op om de mogelijkheden te besprekn.

Zelf ontworpen producten

Ik vind het leuk om creatief aan de slag te gaan en heb daarom met plezier ook een webshop ingericht met deze producten. Momenteel is de webshop ook nog volledig in opbouw, dus in de toekomst zal er meer te vinden zijn! Neem je een kijkje?

Professionele grafische vormgeving

Met veel plezier ga ik voor jouw bedrijf aan de slag om bijvoorbeeld mooi reclamemateriaal te maken. Denk hierbij aan flyers, posters en banners! Maar ik kan veel meer dan dat! Denk hierbij aan het maken van een logo, visitekaartje, het illustreren van een kinderboek of nog vele andere opties. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Blogs en fotografie

Ik ben gek op schrijven en het maken van foto's! Met veel plezier plaats ik deze op mijn blog en sociale media-kanalen. Ik kan jou hier ook bij helpen! Neem je contact op?

 

Prijslijst

Bekijk de verschillende prijzen van de verschillende opties. Je kunt altijd vrijblijvend en gratis contact opnemen!

Vanaf €35

Persoonlijke illustraties

Als ik voor jou aan de slag ga voor een persoonlijke illustratie beginnen de prijzen bij €34,99. In een informatieve mail zal ik de prijzen per verschillende soorten ontwerpen uitgebreid benoemen. Er is veel mogelijk en materialen zijn inbegrepen bij de prijs. Ons eerste gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

Uurprijs van €30,-

Professionele grafische vormgeving

Als ik voor jou aan de slag ga voor een professioneel ontwerp reken ik deze prijs per uur. Materiaalkosten zijn inbegrepen bij de prijs. Ons eerste gesprek is geheel vrijblijvend en gratis. In het gesprek maken we een schatting van het benodigde aantal uren en op basis daarvan maken we een offerte. Na een aanbetaling van dat bedrag ga ik beginnen voor jou!

 

Portfolio

Een aantal foto's met opdrachten die ik tot nu toe heb mogen doen!

IMG_5366.HEIC
80F429B5-658C-451A-BE17-E5A04911C313.JPG
IMG_6693.JPG
IMG_5654.HEIC
IMG_6740.JPG
IMG_6681.JPG
IMG_6687.JPG
23764c80-7df7-4b96-b2f0-f7afaeea6a13.JPG
 

Contact

Bedankt voor de inzending!

Image by Annie Spratt