• Fleur van der Put

Review DIY Droogbloemenkrans

Omdat ik graag meer wil leren over bloemen en ook hoe hun te verwerken besloot ik een rondje google te wagen opzoek naar een DIY. Ik wilde het huis namelijk opfleuren met zo'n prachtige bloemenkrans, en natuurlijk kan ik deze kopen, maar het is zo leuk om het zelf te maken. Ik google langs menige website maar ik vond al snel de website https://www.san-n.nl/. Hier vond ik al snel een toffe krans om te maken, bestelde deze en de dag erna werd het al bezorgd! Het werd zelfs bezorgd in een hergebruikte doos en dat is een detail wat ik erg kan waarderen!


Ietwat onzeker ging in aan de slag met het DIY-pakket. Ik had dit dus nog nooit gedaan en had daarom ook totaal geen idee wat ik kon verwachten. Toen ik het pakket openmaakte zag ik dat alles wat ik nodig had erin zat en de beschrijving was naar mij toe gemaild. Dat vond ik heel erg fijn! Zo kon ik hem uitprinten en had ik de uitleg de hele tijd naast mij liggen.


De stappen van het DIY-pakket waren heel duidelijk uitgelegd. Het was eigenlijk helemaal niet zo moeilijk en na een uur mijzelf verliezen in het freubelen was de krans al zo goed als af! Ik besloot wel weer even wat stukken opnieuw te gaan doen, omdat ik vond dat het netter en mooier kon. Ik vond het zelfs zo makkelijk dat ik dit een volgende keer zelf ook ga kunnen, nu nog even een adres vinden waar ik voordelig materialen in kan kopen, want droogbloemen zijn zeer prijzig!


Ik ben erg trots op het eindresultaat en verliefd geworden op droogbloemen. Deze blog is misschien ook wat kort maar ik kan er gewoon geen lang verhaal van maken. Het was een heel leuk DIY-pakket wat echt heel goed te doen is, ook als je totaal niet creatief bent en/of geen ervaring hebt met bloemen! Het werd wel al snel rommelig maar dat vind ik altijd fijn na afloop van een creatieve bezigheid. Het hoort erbij. Ik raad dit DIY-pakket dus enorm aan, maar ben wel van mening dat als je al weet wat je zou kunnen doen dat je dat prima zelf kunt zonder een uitgebreide uitleg erbij!


Het enige wat mij nog rest is een mooi plekje voor mijn droogbloemenkrans te vinden. Ik denk dat deze droogbloemenkrans de eerste wordt van velen want wat is dit fantastisch leuk om te doen! Bekijk hieronder de foto's van mijn pakket!

De hergebruikte doos!


Alle benodigdheden

Druk bezig met het maken van een mooie droogbloemenkrans

De afwerking

Het eindresultaat! Nu nog een mooi plekje zoeken voor de krans

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven